Boek ‘Vereniging 3.0 en verder’ in Managementboek Top 100 lijst

Header circle
Circle

Vandaag is het boek ‘Vereniging 3.0 en verder – De vernieuwing van verenigingen in de praktijk’ binnengekomen op positie 80 in de Managementboek Top 100. Het is een ongelooflijke eer om erkend te worden tussen zoveel inspirerende auteurs en de meest populaire boeken over management, leiderschap, veranderen en andere interessante onderwerpen.

Auteur Ivan Pouwels is een van de grondleggers van vereniging 3.0, waarvan de basis is gelegd binnen Van Spaendonck, en schreef de herziene versie ‘Vereniging 3.0 en verder – De vernieuwing van verenigingen in de praktijk’. De ontwikkeling van het gedachtegoed rondom ‘vereniging 3.0’ is niet het werk van één of enkele personen, maar is vooral het werk van veel verenigingen samen. Het is dus een boek van en voor verenigingen. Vereniging 3.0 is een veelbesproken concept in de verenigingswereld. Het is een model, een proces, een eigen antwoord van een vereniging op de belangrijke dilemma’s waar zij voor staat.

Deze herziene uitgave is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Cooperation Next, DNA en Wissenraet. Hierin zijn de meeste recente ontwikkelingen in verenigingen benoemd en wordt een perspectief geschetst dat verder gaat dan ‘3.0’. Het biedt verenigingsprofessionals en bestuurders een antwoord op actuele vraagstukken en daagt hen uit om kansen te pakken die vernieuwing en innovatie kunnen bieden. Laten we elkaar blijven opzoeken, inspireren en inzichten delen om de volgende stap te zetten en onze omgeving iets mooier, beter en duurzamer te maken.

Heb je het boek nog niet in je bezit? Deze kun je bestellen via de webshop van DNA. Heb je het boek al gelezen of gebruikt, schrijf dan een recensie op managementboek.nl.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!