Ben jij die flexibele Receptionist/Hospitality medewerker (m/v)?

Header circle
Circle

Het Van Spaendonck Ondernemingshuis in Tilburg is als eigentijds (onlangs gerenoveerd) bedrijfsverzamelgebouw een toegankelijke ontmoetingsplek voor haar huurders en voor ondernemers en organisaties uit de regio. Het werkcafé SEATS in dit huis is een ontmoetingsplek voor (werk) overleg, vergaderingen, het delen van kennis én voor feestelijke momenten. Je kunt er eigentijds lunchen en het biedt klanten en ondernemers uit de buurt de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en te flexwerken.

Wie zoeken wij?
Geloof jij in het ‘Klant is koning principe’ en is gastvrijheid jouw tweede natuur? Staat er standaard een grote glimlach op jouw gezicht wanneer je gasten en bezoekers van harte welkom mag heten in ons mooie Ondernemingshuis, dan is onze interesse gewekt. Heb je daarnaast affiniteit met de horeca (keuken en bediening) dan komen we graag met jou in contact.

Wat verwachten wij?
•Je heet zowel vanuit de front office als bij events de gasten van harte welkom;
•Je bent zowel telefonisch als fysiek vanuit de front office het aanspreekpunt van de organisatie. Je beschikt over een oplossingsgerichte werkhouding;
•Je verzorgt vanuit de front office administratieve werkzaamheden;
•Je faciliteert (feestelijke) momenten en zakelijke bijeenkomsten in de vergaderzalen (aanspreekpunt en ondersteuning voor horeca gerelateerde activiteiten);
•Bij drukte steek je samen met je collega’s de handen uit de mouwen in de keuken en het werkcafé SEATS (variërend van broodjes beleggen, buffet opmaken tot drankjes uitserveren en debarrasseren).

Ga jij de uitdaging aan?
Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur richting Horeca management/ Hotelschool/ Hospitality management. Je bent zeer flexibel inzetbaar, met name overdag, maar werken in avonduren en soms weekenden komt voor.

Ben je dienstverlenend ingesteld en heb je een representatief voorkomen met een glimlach op je gezicht? Dan is dit de baan voor jou. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en is maximaal € 1.876,– (40 uur per week) bruto per maand, aangevuld met passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je start met een nul-urencontract, maar met de huidige groei aan activiteiten kan dit snel vastere vormen aannemen. Het nieuwe Van Spaendonck Ondernemingshuis biedt je een fantastisch mooie werkplek.
Reageren of meer informatie: Heidi Coppus via h.coppus@vanspaendonck.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie? Bekijk de volledige vacature op de website van het Van Spaendonck Ondernemingshuis.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!