AI en werkgeverschap bij POWERHOUSE Van Spaendonck

Header circle
Circle

De huidige arbeidsmarkt ondergaat een duidelijke transformatie, waarin flexibiliteit en digitalisering centraal staan. Zzp’ers en remote werken zijn vandaag de dag onmisbaar. En binnen steeds meer sectoren groeit het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI). Maar de vraag blijft: welke bijdrage kun je als werkgeversorganisatie leveren aan leden zodat ze blijven opvallen in deze dynamische arbeidsmarkt?

Een nieuw tijdperk
Het werkveld verandert in een rap tempo. Technologische vooruitgang, de behoefte aan flexibiliteit en de opkomst van AI hebben een nieuw tijdperk ingeluid. Werknemers zoeken naar vrijheid, en organisaties moeten zich aanpassen aan deze nieuwe realiteit. In deze dynamische arbeidsmarkt is het belangrijk om te begrijpen hoe werkgevers kunnen groeien en hoe je als werkgeversorganisatie daarin kunt ondersteunen.

Kom naar POWERHOUSE Van Spaendonck
Het antwoord vind je bij POWERHOUSE Van Spaendonck. Op 5 oktober 2023 staat TivoliVredenburg in Utrecht volledig in het teken van ‘Breaking the Rules’.

Tijdens het event nemen inspirerende sprekers je mee in de volgende thema’s:

  • Medewerkers die meegroeien
  • Jouw medewerkers van morgen
  • Samenwerkingen binnen de sector

Meld je nu geheel kosteloos aan en mis deze sessies niet!

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!