17e editie Koningshoeven-ontmoeting

Header circle
Circle

De Koningshoeven-ontmoeting wordt dit jaar voor de zeventiende keer georganiseerd. Op 1 september ontmoeten beleidsbepalers elkaar in de bijzondere sfeer van de Abdij Koningshoeven. Dat is netwerken in een ongebruikelijke ambiance.

De Koningshoeven-ontmoeting wordt georganiseerd door de “Stichting Koningshoeven-ontmoeting” en heeft als enige doelstelling het jaarlijks organiseren van de Koningshoeven-ontmoeting. Een informele bijeenkomst, na de vakantie periode, waar bestuurlijk, ondernemend, cultureel en sportief Brabant elkaar ontmoet.
De Koningshoeven-ontmoeting is geworden tot een must voor een ieder die betrokken is bij alles wat speelt in deze regio. Bovendien slaagt de organisatie er telkens weer in de ideale mix te vinden tussen informeel samenzijn en het luisteren naar sprekers van formaat. De krachtige dynamiek van Noord-Brabant in het decor van Bourgondisch zuid Nederland.

Programma
Datum: Vrijdag 1 September 2017
Thema: Duurzaam Ondernemen.
Spreker: Dhr Peter Wennink, CEO ASML
‘Technology will help tackle the world’s toughest challenges’

16.00 uur: Ontvangst gasten
16.30 uur: Welkom en opening
17.00 uur: Aanslaan van het Vat en aanvang Walking Dinner

Leer hier meer over de Koningshoeven-ontmoeting en bestel direct uw kaarten.

De opbrengst van de Koningshoeven-ontmoeting wordt overgemaakt naar het Hulpfonds van de Lions Club Tilburg. De Lions club Tilburg ondersteunde hiermede onder meer een gezondheidscentrum in Kwa Ugoro en een clean cooking project in Tanzania alsmede diverse regionale projecten . Het gezondheidscentrum in Tanzania wordt ondersteund door de Wilde Ganzen.

Wissenraet van Spaendonck is trotse sponsor van de Koningshoeven-ontmoeting.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!